Suuri logojahkailu on viimein ohi

  • heinäkuuta 22, 2018
  • By Sotatanssin fretit
  • 0 Comments

Frettiliiton kasvattajilla on kaikilla ollu tapana syystä x tehdä tai teettää itselleen logo. Koko logohomma on jäänyt mulle vähän mysteeriksi, ja varmaan siitä syystä en oo turhaan pitäny kiirettä omani kanssa. Kasvattajanimi mulle myönnettiin tammikuun alussa ja logo saatiin kaiken kansan nähtäville nyt heinäkuun lopussa. Olihan mulla tässä pitkin vuotta (melko ponnetonta) yritystä saada kavereita tai tuttuja piirtämään logontynkää, mutta vasta nyt sain itteäni niskasta kiinni. 


Meidän uunituore logo löytyy siis tästä alapuolelta. Se on nuoren taiteilijanalun, Lisbeth Kortströmin, käsialaa. Lisbeth ilmoitti eräässä koira-aiheisessa fb-ryhmässä tekevänsä piirroksia tilauksesta, ja muutaman mallikuvan avulla saatiin minun mielestä oikein hieno lopputulos. Kyseessä on, mikäs muukaan, ku suklaanvärinen hurjistunu pitkäkarvainen fretti, kuin sotaan lähdössä! :D
c) Lisbeth Kortström
Vaikkakin tämä koko logohässäkkä on nyt saatu pakettiin ja päätökseen, niin ei tässä kuitenkaan jahkailut oo vähentyneet yhtään mihinkään, sillä ensivuoden pentuesuunnitelmat on lähenpänä kuin sitä uskoiskaan. Ne on näillä näkymin menossa ihan uusiin suuntiin verrattuna alkuperäisiin suunnitelmiin, mutta jahkaillaan niitä vuorostaan vielä jonkun aikaa ennen julkistamista.  

You Might Also Like

0 kommenttia