Pentuja, pentuja joka puolella!

  • kesäkuuta 13, 2018
  • By Sotatanssin fretit
  • 0 Comments

Nojoo, otsikko on tällä kertaa ehkä hieman yliampuva, sillä ei niitä fretinpentuja sentään ovista ja ikkunoista tule, mutta monikossa sentään! Alotetaan kertomalla, että Eetusta tuli ylpeä isä 28. toukokuuta 2018 ku Sansa synnytti yhden pennun, puolipitkäkarvaisen albiinouroksen. Tätä kirjottaessani tyypillä ei oo vielä nimeä, mutta tituleerataan sitä toistaiseksi ainokaiseksi.

Eetun poika c) Riikka Piispa

Ainokaisen selviäminen ei ollu missään nimessä itsestäänselvää, mutta kriittiset ekat viikot alkaa olla jo takanapäin, joten vähän uskaltaa jo pikkumiehestä riemuita. Mitään kasvupyrähyksiä ainokainen ei oo vielä tehny, mutta paino nousee kuitenkin. Jännityksellä jään seuraamaan pikkukaverin kasvua ja kehitystä. Haaveissa oisi käyttää ainokaista jalostukseen, jossain välissä mutta tässä vaiheessa on ihan liian aikasta miettiä sellasta.

Toinen omaa kasvatusta sivuava pentu-uutinen kajahti ilmoille Briteistä noin kuukausi takaperin. Bongasin Facebookista pentuesuunnitelman Rose's ferretry -frettilästä, jossa isänä oli pitkäkarvanen ja normaalinenänen pastelliuros ja emona puolipitkäkarvainen suklaamitti. Sukutietoja tarpeeksi ongittuaki ilmosin itteni jonoon ja kappas vaan, tänään vahvistin varauksen 1kk vanhasta puolipitkäkarvaisesta suklaanaaraasta, nimeltään Rose's Gamora.

Nutella c) Lucy Rose
Koska mulla itellä on tilaa (ja resursseja) rajallisesti, ei tämä tyyppi, kutsumanimeltään Nutella, muuta meille, vaan pentu tulee asumaan kaverilla sijoituksessa. Näillä näkymin pentu saadaan Turkuun elokuun lopussa 15-viikkosena. Jos mitään mullistavaa ei tapahu, niin Nutellalle on suunnitteilla meidän frettilän ihkaekat pennut enskesänä.

You Might Also Like

0 kommenttia