Eetun naisseikkailut osa 2 ja miten sitten kävikään?

  • toukokuuta 10, 2018
  • By Sotatanssin fretit
  • 0 Comments

Eetun ja Sansan ensimmäiset treffit eivät tuottaneet tulosta, joten parille sovittiin uudet tärskyt Suomen Frettiliiton kevätkokouksen jälkeiselle viikonlopulle. Eli eikun Eetu boksiin ja bussilla Lempäälän Sääksjärvelle, josta oli autokyyti itse kokouspaikalle .Voin muuten kertoa, että kun pienehkössä autossa on kolme kiimaista urosta bokseissaan, niin haju on aikamoinen. Onneksi tuo henkilöautolla taitettu matka oli suhteellisen lyhyt.

Casanova itse 1v päivänään


Kokous pidettiin ja sitte oliki aika luovuttaa hajuherne Riikan mukaan. Eetu oli heti perille saavuttuaan päässy itse asiaan ja muutaman onnistuneen astumisen jälkeen Riikka ystävällisesti toi mulle pojan takaisin ihan kotiovelle asti muutama päivä myöhemmin. Kyselin vähän väliä Riikalta, että vaikuttaako Sansa tiineeltä, ja naaraan sijoituskodin mukaan se ois tödennäköisemmin tyhjä entä kantavana, mutta ultra oli silti varattu 9. toukokuuta.

Ja eilen Riikka sitte laittoi viestiä, että Sansa oli ultrattu tiineeksi! Kuvissa oli näkyny ainaki kaksi pentua, mutta toivottavasti siellä on ainaki muutama lisää, koska pienet pentueet on aina riski synnytyksen ja maidontuotannon osalta. Pentueen pitäisi syntyä noin 2 viikon päästä, joten silloin ollaan taas hieman viisaampia.

Tässä välissä on myös kaikki talouden näädät ehtineet täyttää vuosia, huhtikuun aikana koko lössi. Homman polkaisi käyntiin Ruut, joka täytti 2v 5.4 (on muuten sama syntymäpäivä ku mulla!) ja siitä seuraavana oli vuorossa Oton 3v synttärit 14.4 ja heti tiiviisti kannoilla oli Ahti-papan 5v kemut seuraavana päivänä, 15.4. Eetu päätti synttärihulinat 23.4 täyttämällä 1v.

You Might Also Like

0 kommenttia