Valentine ja mitä muuta Turkuun kuuluu?

  • maaliskuuta 17, 2018
  • By Sotatanssin fretit
  • 0 Comments

Eetu palautettiin takaisin mulle Valentinessa, ja vaikka me ei tällä kertaa saatu näyttelystä sijoituksia, niin se ei haittaa, koska ei autoon ois mitään mukavasti mahtunutkaan poikaa oli jo aika kova ikävä, joten paras palkinto oli, kun sain taas työntää nenän sen pitkään mälliturkkiin, uskokaa tai älkää! Tämän lisäksi saatiin otettua Eetusta se ADV-testi näyttelyn päätyttyä ja se osoittautui labrakkokeiden jälkeen onneksi negatiiviseksi.

Tässä Eetu liehittelee Huiskua lemmenleikkeihin c) Susanna Hoffrén

Kisassa mukana oli myös Ruut, jolle tuli nyt hienosti 10. näyttely täyteen, eli nyt pidetään nokinokan kans taukoa näyttelyistä ja katotaan tilannetta uuestaan mummoiässä. Sen lisäksi sain yhdeltä kasvattajalta pyynnön ottaa myös Ahti mukaan Valentineen sillä ajatuksella, että mikäli pappamies on vielä ens vuonna yhtä hyvässä kunnossa kuin nyt, niin saattaa olla, että sitä käytetään jalostukseen. Mutta tämän osalta tilanne on vielä ihan auki, joten katotaan mitä aika tuo tullessaan.

Eetun kotiinpaluun ja tämän postauksen välissä tuli myös tieto siitä, että valitettavasti Sansa ei ollu tiineytyny pariskunnan lomaromanssin aikana. Onneksi tässä ei oo syytä lannistua tai heittää kirvestä kaivoon, sillä kevättä on vielä paljon jäljellä ja naaraalle tulee hyvin todennäköisesti uusi kiima, jolloin päästään taas uusiin naisseikkailuihin ja se nyt tuskin Eetua haittaa.

You Might Also Like

0 kommenttia