Lemmikit


c) Saara LiimanRek. nro: 00466-13-FIN
Synt: 15.04.2013
Sukup: Uros
Leikkausstatus: Implantoitu
Väritys: Pastelli, pointti lk
Kasvattaja: Jaana Huovinen, Suomi
>> Sukutaulu <<

Ahti on ihkaensimmäinen frettini, joka muutti minulle helmikuussa 2014
kodinvaihtajana 9kk iässä. Muutamat ensimmäiset viikot menivät ihmetellessä, mutta nyt jälkeenpäin voin sanoa, että kyseessä oli yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Näin vanhimmiten Ahdista on tullut omanarvonsa tunteva vanha herra, joka ei niinkään enää välitä lajitovereista, ja rajuimmat painileikit ovatkin vaihtuneet vilttien seassa kuorsaamiseen. Ahdin lempiaisoihin lukeutuu nukkumisen lisäksi ulkoilutuokiot rauhalliseen tahtiin. 
c) Saara Liiman
Rek. nro: 00596-15-FIN
Synt: 14.04.2015
Sukup: Uros
Leikkausstatus: Implantoitu
Väritys: Pastelli, standardi lk
Kasvattaja: Jaana Huovinen, Suomi
>> Sukutaulu <<

Otto muutti jo tutuksi tulleen Jane's-kasvattajan luota meille toiseksi fretiksi kesän loppupuolella 2015. Kyseessä on ensimmäinen minulle jo pentuna tullut fretti, mutta onneksi poika ei pentuaikanakaan olisi paljon helpompi edes voinut olla, eikä se ole esimerkiksi koskaan edes näykkäissyt ketään.  Otto on todella kiltti ja rauhallinen, mutta myös äärimmäisen ujo, minkä vuoksi se onkin kaikkein onnellisimmillaan piilotellessaan omia rakkaita kilinäpallojaan sekä muita lelujaan tutun ja turvallisen kodin rauhassa. 


c) Janika StåhlRek. nro: 00702-16-LVA
Synt: 05.04.2016
Sukup: Naaras
Leikkausstatus: Implantoitu
Väritys: Mustasoopeli, Solidi ppk
Kasvattaja: Alina Koshica, Latvia
>> Sukutaulu <<

Ruut muutti minulle joukonjatkoksi tasaamaan poikavoittoista laumaa vuoden 2016 keskikesän aikoihin. Olin varautunut pieneen ja pippuriseen, mutta onnekseni sain huomata, että vastassa olikin säyseä ja sydämellinen pentu. Ruut on kiltteydestään huolimatta varsin kekseliäs sekä hyvin utelias. Se on aiheuttanut minulle harmaita hiuksia menemällä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, ja karkasipa se pienenä playpenistäkin pujahtamalla pinnojen välistä. Ruut rakastaa vinkuleluja ja se onkin takuuvarma keino saada nokinenä ulos piilostaan.